Remmenservice

De werkplaats. Helpt u op weg.

Remmenservice

Goed werkende remmen zijn voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van groot belang. Controle en onderhoud aan uw remmen is onmisbaar. De rem van uw auto slijt en dat is niet meer dan normaal. Hoe vaker u ze gebruikt, hoe sneller ze slijten. De slijtage gaat geleidelijk en hierdoor merkt u niet van de ene op de andere dag dat uw remmen slecht zijn. Regelmatige controle is daarom verstandig. Twijfelt u over de staat van uw remmen? Kom dan bij Autostrada Roosendaal langs voor een gratis remtest!

Hoe herkent u slechte remmen?

Sommige auto’s beschikken over een waarschuwingslampje op het dashboard. Op die momenten waarschuwt het systeem u als er iets mis is met uw remmen. Daarnaast kunt u slechte remmen herkennen aan:

  • Een schurend of piepend geluid tijdens het remmen. Dit kan een teken zijn van versleten remvoeringen en/of remblokken
  • Als u harder op het rempedaal moet trappen dan normaal

Om te ontdekken wat er precies met uw remmen aan de hand is, moet een van onze remmenexperts uw remmen nakijken. En laat dat nou eens een gratis service van Autostrada Roosendaal!

Gratis remtest

Voor een goede werking van de remmen, maar ook zeker voor uw eigen veiligheid is het noodzakelijk dat de andere onderdelen optimaal functioneren. Twijfelt u over de remprestaties van uw auto? Bij Autostrada Roosendaal kunt u zonder afspraak terecht voor een gratis remtest. Uw remmen worden vakkundig geïnspecteerd. Niets aan de hand? Dan rijdt u zonder kosten weer veilig de weg op. In elk ander geval krijgt u professioneel advies over wat er nodig is om het remsysteem weer 100% te laten werken. Bovendien krijgt u altijd vooraf een vaste prijsopgave, inclusief materialen, montage en btw.

  • Vervangend vervoer vanaf €15 per dag
  • Voor alle merken en alle bouwjaren
  • Transparant zaken doen, geen verassingen
  • Gegarandeerde dealerkwaliteit
  • Waar BOVAG garantie de normaalste zaak is

Plan je remservice

Remservice plannen

Veelgestelde vragen

Tijdens de gratis remtest van Autostrada Roosendaal wordt de staat van uw remmen bepaald. Aan de hand van een zorgvuldige checklist worden uw remmen geïnspecteerd. Zo wordt uw auto over de remmentestbank gereden om de remvertraging te berekenen. De wielen worden gedemonteerd en er wordt bekeken of de remschijven voldoen aan de minimale dikte. Daarnaast worden de remblokken, remschoenen en remklauwen nagelopen op afwijkingen en wordt de remleiding gecontroleerd op lekkage.

Remreparaties en het vervangen van remdelen worden volledig gegarandeerd tegen fabricagefouten en/of montagefouten gedurende een periode van twaalf maanden, gerekend vanaf de aankoopdatum en met uitzondering van slijtage aan het frictiemateriaal.

Jazeker! Wij hebben standaard vervangend vervoer waardoor u tijdens de beurt van uw auto altijd mobiel bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Autostrada Roosendaal kijkt tijdens de remmenservice naar de volgende punten:

  • Remschijven: goed onderhouden remblokken verkorten uw remweg aanzienlijk.
  • Remblokken: goede remblokken zorgen ervoor dat de remschijven en remvloeistof in goede conditie blijven.
  • Remvloeistof: remvloeistof brengt de kracht over van rempedaal naar de remmen. Om de remwerking te behouden, dient u de remvloeistof tijdig te vervangen.

Maak nu direct een afspraak

Wat er ook met uw auto moet gebeuren, bij Autostrada maakt u snel een afspraak.

Overige diensten

Bekijk alle diensten