Aircoservice

De werkplaats. Helpt u op weg.

Aircoservice

Bijna iedere auto is er tegenwoordig mee uitgerust: een airco. Een goed werkende airco in uw auto is wel zo aangenaam. Een airco zorgt voor een aangename verkoeling er bovendien beslaan de ramen niet. Dit verhoogt uw comfort en u zit altijd fris achter het stuur. Het is dus van groot belang dat u uw airconditioning goed laat onderhouden. Bij Autostrada Roosendaal kunt u dus terecht voor al uw airco-onderhoud.

Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?
Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Gemiddeld eenmaal per 4 jaar moet de airco opnieuw worden gevuld. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij u aan om uw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in uw airco.

Zorg goed voor uw airco!
Laat uw airco regelmatig controleren zodat deze altijd in topconditie is. Het koudemiddel in uw airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met zo’n 10%. Uitstel van airco-onderhoud is een van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco. Het pas uit laten gaan van uw airco wanneer u de motor afzet, is ook een belangrijke veroorzaker van aircoproblemen.

Autostrada Roosendaal biedt een gratis aircocheck, airco reinigen, airco vullen en/of een combinatie van airco reinigen en vullen.

Gratis aircocheck

Gratis aircocheck

Een airco verliest per jaar zo’n 10% koelmiddel. Als u het koelmiddel te laat bijvult, kan de compressor kapotgaan. De kosten kunnen dan aardig oplopen. Laat dus uw airco regelmatig (gratis!) nakijken, en zonodig reinigen en/of bijvullen. Zo houdt u uw airco in topconditie!

Twijfelt u of uw airco nog goed werkt? Kom dan bij ons langs voor een gratis aircocheck en een vrijblijvend advies! Een afspraak maken is niet nodig.

Airco reinigen

Heeft u last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van uw auto als u de airco aanzet? Kies dan voor Airco reinigen voor € 29,-. Dan geniet u daarna weer van een frisse én verfrissende airco.

  • Airco reinigen, zodat nare luchtjes en ziektekiemen verdwijnen
  • Het vertraagt de aangroei van nieuwe bacteriën

Nú € 29,-

vanaf
€ 29,-

  • Vervangend vervoer vanaf €15 per dag
  • Voor alle merken en alle bouwjaren
  • Transparant zaken doen, geen verassingen
  • Gegarandeerde dealerkwaliteit
  • Waar BOVAG garantie de normaalste zaak is

Plan je aircoservice

Aircoservice plannen

Maak nu direct een afspraak

Wat er ook met uw auto moet gebeuren, bij Autostrada maakt u snel een afspraak.

Airco vullen

Koelt uw airco niet meer zo goed als voorheen? Kies dan voor Airco vullen bij Autostrada Roosendaal! Wat kunt u doen tegen een niet goed koelende airco? Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met ongeveer 10%. Het gevolg is dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt, waardoor de temperatuur in de auto steeds langzamer daalt. Dán wordt het tijd voor een Airco Servicebeurt, zodat u weer met een goed gevulde airco op weg kunt.

Nú € 99,-

Airco vullen & reinigen

Koelt uw airco niet meer zo goed én heeft u last van nare luchtjes die uit de ventilatieroosters komen als u de airco aanzet? Kies dan voor de Airco vullen & reinigen.

Nú € 119,-

Overige diensten

Bekijk alle diensten