Olie verversen

De werkplaats. Helpt u op weg.

Olie verversen

Is uw auto toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Autostrada Roosendaal verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk u ook rijdt: u kunt áltijd met uw auto bij ons terecht. Van olie verversen tot aan een kleine en grote beurt.

Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig?
Rijdt u in een oudere auto? Dan kunt u als vuistregel aanhouden: een kleine beurt na een jaar of na 15.000 kilometer. En een grote beurt na twee jaar of na 30.000 kilometer. Rijdt u in een nieuwe auto? Dan verschijnt er meestal een melding op uw dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Waarom kunnen de prijzen van auto-onderhoud per auto sterk verschillen?
De prijs van onderhoud hangt af van het soort olie dat uw auto nodig heeft en het aantal cilinders in uw auto. Daardoor kunnen onderhoudsprijzen sterk verschillen. U kunt zich vast voorstellen dat een grote beurt voor een auto met twee cilinders een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto met bijvoorbeeld vier cilinders.

Motorolie

Met onze topkwaliteit olie krijgt uw motor een topbehandeling. Natuurlijk gebruiken wij altijd de olie die voldoet aan de specificaties van uw auto. Autostrada heeft al een oliewissel vanaf € 54,-. Tijdens een oliewissel verversen wij de olie en vervangen wij de oliefilter.

Nú vanaf € 54,-

Informeer vrijblijvend bij Autostrada Roosendaal naar de oliesoort die voor uw auto geschikt is. Of maak een afspraak om olie te verversen, zodat de motor van uw auto goed blijft functioneren.

vanaf
€ 54,95

  • Vervangend vervoer vanaf €15 per dag
  • Voor alle merken en alle bouwjaren
  • Transparant zaken doen, geen verassingen
  • Gegarandeerde dealerkwaliteit
  • Waar BOVAG garantie de normaalste zaak is

Afspraak maken

Plan je afspraak

Veelgestelde vragen

Wij adviseren om uw oliepeil maandelijks te peilen. Olie verversen is een belangrijk aspect van het onderhoud aan uw auto. Want de levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering.

Voor benzine en dieselmotoren worden de volgende oliesoorten toegepast: minerale olie, half synthetische olie, vol synthetische olie en high performance olie. Olie zorgt voor smering en koeling van de motor. Doordat steeds meer motoren betere prestaties kunnen leveren, worden er steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld. Het is niet raadzaam om de verschillende soorten olie met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort.

Dit hangt af van uw type auto en het aantal gereden kilometers. Kijk daarom in het instructieboekje van uw auto hoe vaak u dit het beste kunt laten doen. Of bel ons via 0165- 56 67 44.

Maak nu direct een afspraak

Wat er ook met uw auto moet gebeuren, bij Autostrada maakt u snel een afspraak.

Overige diensten

Bekijk alle diensten