Van AutoStrada naar Zorgeloos op weg!

 

Specialist in Occasions

Waarom is AutoStrada dé specialist in Occasions? Check de 6 zekerheden van AutoStrada Roosendaal!

Service

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Op elk moment van de dag.

Oprechte persoonlijke aandacht is geen loze belofte bij AutoStrada. Daarom staan we 6 dagen per week voor u klaar in onze showroom en zijn we elke dag tot 21.00 uur te bereiken. Op de manier die u wilt: persoonlijk, via e-mail, telefoon of WhatsApp. Zo krijgt u altijd snel antwoord op al uw vragen. Want wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Sfeer

Het kopen van een auto moet een feest zijn.

Wij weten als geen ander hoe leuk het is om een auto te kopen, bij AutoStrada maken we dan ook een feest van iedere aanschaf. Dit begint met een glimlach tijdens de ontvangst en een goede kop koffie of thee. Wij geven open en eerlijk advies op een vriendelijke manier. Ervaar het zelf: onze zuivere koffie staat altijd voor u klaar.

Kwaliteit

De beste paardenkracht komt uit onze stal.

Iedere auto die bij AutoStrada wegrijdt is uitvoerig gecontroleerd, professioneel gereinigd en heeft een geldige APK. Doordat we rechtstreeks bij erkende dealers of leasemaatschappijen inkopen, zonder tussenkomst van anderen, kunnen we een scherpe prijs garanderen. Onze auto’s zijn altijd dealeronderhouden en dat merk je. De beste paarden komen uit onze stal.

Up to date

Wat u zoekt, hebben wij al gevonden.

Door de dagelijkse aanvulling van ons aanbod, vindt u bij ons altijd de auto naar uw zin. De nieuwste binnenkomers zijn direct zichtbaar op onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze moderne showroom. Zoek niet verder. Wij hebben uw auto al gevonden.

Zekerheid

Onze occasions hebben meer toekomst dan verleden.

Wij leveren alleen occasions waar wij toekomst in zien. Want wij vinden het belangrijk dat u ook na uw aankoop tevreden bent en blijft. AutoStrada biedt zekerheid over de geschiedenis en kilometerstand van de auto door alle occasions te leveren met de Nationale Auto Pas. Bij ons vindt u de occasions met meer toekomst dan verleden.

Garantie

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij steken onze handen in het vuur voor uw auto als het op kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie aankomt. Daarom leveren wij al onze occasions met meer toekomst dan verleden standaard met 3 maanden garantie. Wilt u nog meer service? Kies dan voor een AutoStrada Afleverpakket.