Banden

De werkplaats. Helpt u op weg.

Banden

Autostrada Roosendaal weet alles van goede en betrouwbare banden en is dus met recht een specialist. Wij adviseren u graag bij de keuze voor nieuwe banden. Via ons grote netwerk leveren wij maar liefst 20 verschillende A- en budgetmerken. In alle soorten en maten. U bent dus altijd gegarandeerd van een topkwaliteit en de laagste prijs. En vanzelfsprekend ook van zekerheid en service, want wij adviseren niet alles. Ook monteren, balanceren, uitlijnen en banden wisselen zijn bij ons de gewoonste zaak van de wereld!

Bandenreparatie
Het repareren van een band kost altijd € 29,-. Dit is inclusief de reparatie, balanceren en een nieuw ventiel. Autostrada Roosendaal repareert banden niet met een ‘plug’ of ‘prop’ van buitenaf, maar onze monteurs halen de band van de velg en doen de reparatie van binnenuit. U kunt bij Autostrada Roosendaal zonder afspraak langskomen voor de reparatie van uw band.

Banden monteren
Autostrada Roosendaal monteert uw banden, wat wil zeggen dat we de banden plaatsen op de velg.  Hierna balanceren we de banden altijd.

Banden balanceren
Naast de montage balanceren wij uw banden, zodat de banden goed in balans zijn met de wielen.
Dit voorkomt trillingen in het stuur en onregelmatige slijtage van de banden. Ook plaatsen we standaard een nieuw ventiel. Merkt u dat uw stuur of stoel trilt tijdens het rijden? Dan is de kans groot dat er sprake is van een onbalans en uw banden gebalanceerd moeten worden. Bij het balanceren wordt het gewicht weer gelijkmatig over de banden verdeeld en zijn trillingen van uw stuur of stoel verleden tijd. U kunt voor banden balanceren zonder afspraak bij ons terecht vanaf
€ 19,95.

Auto uitlijnen

Balanceren en uitlijnen worden nogal eens verward. Bij het balanceren van banden wordt gezorgd dat het wiel weer zonder trillingen kan rollen bij bepaalde snelheden. Bij het uitlijnen van uw auto wordt de stand van de wielen weer tot de juiste positie voor een optimale wegligging bijgesteld. Heeft uw auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat uw auto moet worden uitgelijnd. De wielen staan dan niet in de juiste stand ten opzichte van uw auto. Bij het uitlijnen van uw auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld. Twijfelt u of uw auto uitgelijnd moet worden? Kom dan bij ons langs voor een uitlijncontrole. Dan controleren wij of uw auto echt uitgelijnd moet worden. Uitlijnen van uw auto bij Autostrada Roosendaal kost € 79,95 en is binnen een half uur gebeurd.

vanaf
€ 29,-

  • Vervangend vervoer vanaf €15 per dag
  • Voor alle merken en alle bouwjaren
  • Transparant zaken doen, geen verassingen
  • Gegarandeerde dealerkwaliteit
  • Waar BOVAG garantie de normaalste zaak is

Banden nodig?

Afspraak maken

Maak nu direct een afspraak

Wat er ook met uw auto moet gebeuren, bij Autostrada maakt u snel een afspraak.

Banden vullen met stikstof
U wilt uw banden laten bijvullen, maar wat is nou het beste: bijvullen met ‘gewone’ lucht of met stikstof? Beide is mogelijk. Maar stikstof verdwijnt minder gemakkelijk uit de band, doordat het dikker is dan gewone lucht. Daarom is stikstof aanbevolen! Voor het bijvullen van uw banden kunt u direct en zonder afspraak bij ons terecht.

Banden wisselen
Tijd voor uw bandenwissel? U bent waarschijnlijk niet de enige. Ieder jaar wisselen ruim 3 miljoen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom. Voorkom wachten en plan daarom direct online een afspraak voor uw bandenwissel. Door de verbeterde technologie komen zomer- en winterbanden steeds verder uit elkaar te liggen. Beide banden zijn steeds beter en meer gespecificeerd voor het seizoen waarvoor zij gemaakt zijn. Daarom is het steeds belangrijker voor u en uw veiligheid om zowel zomer- als winterbanden te hebben. Wij raden u aan om maart en oktober als wisselmomenten voor zomer- en winterbanden aan te houden. Bij Autostrada Roosendaal kost het wisselen van 4 banden € 79,-.

Maak een afspraak
Heeft uw auto nieuwe banden nodig aan? Maak dan nu een afspraak via 0165-56 67 44.

Overige diensten

Bekijk alle diensten