BMW AutoStrada De Werkplaats

BMW onderhoud en reparatie bij AutoStrada Roosendaal

Ben jij opzoek naar een vakkundige BMW-garage voor APK, onderhoud en reparatie? Kom dan naar AutoStrada De Werkplaats in Roosendaal!

Maak nu een afspraak!

Van BMW occasions tot BMW onderhoud

BMW is een automerk dat staat voor specialiteit en kwaliteit. Wij verkopen bij AutoStrada Roosendaal alleen de beste BMW-occasions, die door ons zijn gecontroleerd door middel van de Gezondheidscheck. Onze eigen monteurs controleren en onderhouden de geselecteerde BMW-occasions in AutoStrada De Werkplaats, voordat ze in de showroom verschijnen.

Wij leveren alleen BMW-occasions met meer toekomst dan verleden, zodat u zeker bent van veel fijne en onbezorgde kilometers. Ken jij onze 6 zekerheden al?

1. Service

Persoonlijke aandacht en snel antwoord op je vragen.

2. Sfeer

Omdat het kopen van een BMW een feest moet zijn.

3. Kwaliteit

Uitvoerige Gezondheidscheck, professionele poetsbeurt en geldige APK

4. Up-to-date

Welke BMW u zoekt, hebben wij al gevonden.

5. Zekerheid

Onze BMW-occasions hebben meer toekomst dan verleden.

6. Garantie

Wij bieden ruime keuze uit onderhouds- en garantiepakketten.

Maak nu een afspraak!

AutoStrada De Werkplaats: dé BMW-specialist

Het is belangrijk dat jouw auto in perfecte conditie is én blijft. Om je auto in perfecte conditie te houden, is tijdig en kundig onderhoud van groot belang. Dat vraagt om professionele en vakkundige monteurs met kennis van zaken. Bij AutoStrada De Werkplaats in Roosendaal hebben we die kennis en technologie om jouw BMW in topconditie te houden!

Onze monteurs werken met de meest moderne apparatuur om de allerbeste kwaliteit aan onze klanten te kunnen bieden. Bij AutoStrada De Werkplaats ben je aan het juiste adres voor alle vormen van BMW onderhoud. Daarnaast kun je bij ons terecht voor bandenwissel en trekhaakmontage. Kortom, AutoStrada De Werkplaats is dé BMW-specialist van omgeving Roosendaal!

Onze diensten voor jouw BMW

Onderhoud aan jouw BMW is onze specialiteit. Wij bieden tal van diensten om je BMW in uitstekende staat te houden. Kom naar AutoStrada De Werkplaats voor de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK), klein en groot onderhoud, acute reparatie, storingsdiagnose, olie verversen en het vervangen van de distributieriem. Ook bieden wij airco-, banden- en remmenservice en opslag van uw winter- of zomerbanden. AutoStrada De Werkplaats in Roosendaal is dé plek waar zowel jij als jouw BMW zich thuis voelt voor alle soorten onderhoud.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We bieden eerlijk advies en zijn transparant over onze prijzen en verrichtte werkzaamheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook bieden wij gratis vervangend vervoer (op vertoon van de klantenpas), wanneer jouw BMW in onderhoud is bij AutoStrada De Werkplaats.

Plan nu een afspraak

Dankzij deze blogpost ben je op de hoogte van onze diensten voor jouw BMW. Is bijvoorbeeld jouw BMW binnenkort toe aan een APK? Wij bieden een scherp geprijsde APK-service van slechts € 24,95. Ook voor onze andere onderhoudsdiensten ben je van harte welkom bij AutoStrada De Werkplaats.

Een onderhoudsbeurt plannen is heel eenvoudig dankzij de AutoStrada Werkplaatsplanner. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken of neem contact op via 0165 566 744. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar per mail, via Facebook Messenger en WhatsApp!

Maak nu een afspraak!

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad