BMW occasions AutoStrada Roosendaal

BMW occasions bij AutoStrada Roosendaal

Ben jij op zoek naar een BMW-occasion? Bekijk dan het ruime occasionaanbod van AutoStrada Roosendaal. Wij beschikken altijd over een groot aantal, goed onderhouden BMW-modellen.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt BMW?

BMW is vergelijkbaar met twee andere Duitse merken, namelijk Audi en Mercedes-Benz. Alle drie bouwen ze premiumauto’s, oftewel: auto’s met een hogere bouwkwaliteit en afwerking. Daarnaast wordt BMW beschouwd als ‘sportief’. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de vele autosportsuccessen. Zo is BMW jarenlang actief geweest in de Formule 1 en nemen ze nog altijd deel aan de DTM.

Op 15 februari 1912 start het verhaal van een merk, dat later uitgroeit tot één van de belangrijkste spelers op de automarkt. Karl Friedrich Rapp begint met het ontwikkelen en produceren van vliegtuigmotoren, maar in 1916 verkoopt hij zijn bedrijf aan Gustav Otto. Hij fuseert het met zijn eerder opgerichte bedrijf Aerowerke Gustav Otto, waarna het onder de naam Bayerische Flugzeug Werke verder ging. Dit gebeurde op 7 maart 2016, waardoor het merk dit als officiële oprichtingsdatum ziet. In 1918 is de naam veranderd naar zoals we die nu kennen: Bayerische Motoren Werke (BMW).

AutoStrada Roosendaal is een specialist in Duitse automerken. BMW vult een groot gedeelte van onze showroom met modellen als de 1 Serie, 2 Serie, 3 Serie, 4 Serie, 5 Serie, 6 Serie en X4. Kortom, de kans is groot dat jij jóuw droom-BMW bij ons vindt.

1 Serie

Sinds 2004 heeft BMW een compact model in het gamma: de 1 Serie. Hiermee concurreert de fabrikant met auto’s als de Audi A3 en Mercedes-Benz A-Klasse. Echter, we mogen auto’s als de Alfa Romeo Giulietta en Volvo V40 ook niet vergeten. De 1 Serie is de meest unieke auto in dit segment. Hoewel de concurrentie is voorzien van voorwielaandrijving, laat de 1 Serie zijn vermogen los op de achterwielen. De 1 Serie is qua formaat en design een ideale auto voor de jongere generatie.

In 2007 is de 1 Serie licht gewijzigd. Naast andere bumpers en koplampen, is hij ook op technisch vlak aangepakt. Vanaf dat moment kregen de 118i, 120i, 118d en 120d meer vermogen. Behalve deze motoren bestaat de 1 Serie ook als 116i, 130i en 123d.

Gedurende de jaren is de 1 Serie verder vernieuwd zoals hij nu is. Bij AutoStrada Roosendaal verschijnen er met regelmaat jong gebruikte 1 Serie-occasions. Uiteraard ontvangen ook deze modellen een nieuwe APK, een Gezondheidscheck én een professionele poetsbeurt.

Bekijk het complete occasionaanbod

2 Serie

De 2 Serie-modellenlijn vraagt om wat meer uitleg dan de 1 Serie. Het zijn namelijk modellen die een overvloed aan ruimte bieden of juist het tegenovergestelde. Hiermee bedoelen we het grote ruimteverschil tussen de 2 Serie Coupé en 2 Serie Active Tourer. Hoewel eerstgenoemde is gebaseerd op de 1 Serie en over achterwielaandrijving beschikt, maakt de MPV gebruik van het UKL-platform. Dit betekent onder meer dat de auto gebruikmaakt van voorwielaandrijving.

In 2014 introduceerde BMW de 2 Serie-lijn om meer duidelijkheid te creëren. Zo zijn er van de 2 Serie een coupé en cabriolet, maar ook twee MPV’s (de Active Tourer en Gran Tourer). Kortom, BMW heeft voor iedere generatie wat wils. Bij AutoStrada Roosendaal profiteer je daar uiteraard van. Wij selecteren alleen BMW-occasions van topkwaliteit, zodat jij de beste keuze kan maken.

3 Serie

De BMW 3 Serie is één van de oudste modellen. De eerste generatie verscheen al in 1975 en inmiddels staat de teller op 7 versies van dit model. De generatie F30 en F31 zijn het meest populair onder degenen die opzoek zijn naar een jong gebruikte 3 Serie. Bij AutoStrada Roosendaal vindt je dit type regelmatig in de showroom.

De 3 Serie bestaat als Sedan en Touring. Beide modellen zijn sinds 2012 op de markt, waarbij er in 2015 een update plaatsvond. Dit had voornamelijk invloed op het motorenprogramma. Zo bestond in de periode 2012-2015 de 316i (viercilinder motor), maar die is vervangen door de 318i met een 1.5 liter driecilinder benzinekrachtbron. Verder zijn door vermogenstoenames de namen gewijzigd van de 328i en 325i.

Bekijk het complete occasionaanbod

4 Serie

De 4 Serie-lijn legt de nadruk vooral op design en sportiviteit. De modellen spreken voor zich. Of het nu de 4 Serie Coupé, 4 Serie Cabriolet of 4 Serie Gran Coupé betreft: ze hebben allemaal een fraai lijnenspel. Begin 2013 introduceerde BMW de 4 Serie Coupé en in oktober dat jaar volgde de 4 Serie Cabriolet. Halverwege 2014 presenteert het Duitse automerk de 4 Serie Gran Coupé.

Alle drie de modellen lenen de technische basis van de zesde generatie 3 Serie. Dit betekent o.a. dat het motorengamma nagenoeg overeen komt. Het benzinegamma bestaat vanaf 2016 uit de 418i, 420i, 430i en 440i. Dieselen kan met de 418d, 420d, 425d, 430d en 435d. Houd de website van AutoStrada Roosendaal in de gaten voor jong gebruikte 4 Serie-modellen!

5 Serie

De 5 Serie telt net zoveel generaties als de eerdergenoemde 3 Serie. De eerste generatie verscheen in 1972 op de markt en bijna 5 decennia later zijn we alweer toe aan generatie nr. 7. AutoStrada Roosendaal is een echte 5 Serie-specialist. Ons zeer ruime aanbod zorgt ervoor dat jij de beste keuze kan maken.

De meest populaire 5 Serie-occasion is de F10. Deze generatie bestond van 2010 tot 2017 en is erg aantrekkelijk als jong gebruikte zakensedan. Het model is rijk uitgerust en beschikt o.a. over een navigatiesysteem, elektrische verstelbare buitenspiegels en lederen bekleding. De BMW 5 Serie is bij AutoStrada Roosendaal het populairst als 520i (184 pk) of 523i (204 pk).

Bekijk het complete occasionaanbod

6 Serie

Wanneer je een 5 Serie ‘te zakelijk’ vindt, dan adviseren wij de BMW 6 Serie. Dit model heeft een sportiever uiterlijk en kent een zeer rijke uitrusting. De 6 Serie telt drie generaties, waarbij de huidige versie in 2011 werd geïntroduceerd. Van de laatste generatie zijn er drie carrosserievarianten: de Coupé, Cabriolet en Gran Coupé.

Naast een alternatief voor de 5 Serie, is de 6 Serie ook het overwegen waard wanneer je opzoek bent naar een luxe 7 Serie. Dit is vooral van toepassing op de Gran Coupé, een schitterend vierdeursmodel. Qua motoraanbod is het erg overzichtelijk. De 6 Serie Coupé, Cabriolet en Gran Coupé bestaan als 640i (320 pk), 650i (450 pk) en 640d (313 pk). Alle motoren zijn ook op de markt verschenen met xDrive-vierwielaandrijving.

X4

Sinds 2014 is de BMW X4 op de markt en bij AutoStrada Roosendaal hebben we regelmatig meerdere exemplaren in de showroom. De auto is gebaseerd op de X3 en onderscheidt zich met een coupé-achtige daklijn. Op technisch vlak zijn de auto’s identiek. Dit betekent dat de X4 van dezelfde aandrijflijnen gebruikmaakt. Het benzineprogramma bevat o.a. de xDrive20i, xDrive28i, xDrive35i en M40i. Wie een dieselmotor wenst, kan kiezen voor de xDrive20d, xDrive30d of xDrive35d.

Net als alle andere BMW-modellen, beschikt de X4 over een rijke uitrusting. Zo is de coupé gelijnde SUV leverbaar met o.a. Climate Control, een infotainmentsysteem en een Head-Up Display.

BMW occasions bij AutoStrada Roosendaal

Bij AutoStrada Roosendaal is de kans groot dat je slaagt. Wij hebben een ruim occasionaanbod, met onder andere veel BMW-modellen. Klik op onderstaande button en start met lezen, kijken en vergelijken!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad