Mercedes-Benz occasions AutoStrada Roosendaal

Mercedes-Benz occasions bij AutoStrada Roosendaal

Wanneer je op zoek bent naar een Mercedes-Benz occasion, dan moet je bij AutoStrada Roosendaal zijn. Ons aanbod bestaat alleen uit betrouwbare en goed onderhouden occasions, waaronder van Mercedes-Benz.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz bedient dezelfde doelgroep als Audi en BMW. Het Duitse automerk produceert auto’s met bouwkwaliteit en afwerking van een hoger niveau. Dit geldt voor alle Mercedes-Benz-modellen: van de compacte A-Klasse tot de imposante S-Klasse. Naast het premiumgevoel dat de fabrikant zijn auto’s meegeeft, boekte Mercedes-Benz vele successen in de autosport. Denk maar aan de Formule 1 en DTM.

Het officiële oprichtingsjaar van Mercedes-Benz is 1926, na een fusie tussen de bedrijven Daimler Motoren Gesellschaftvan en Benz & Cie. Mercedes-Benz staat vooral bekend om zijn diversiteit in haar modellen: zo kun je als jonge bestuurder uitstekend uit de voeten met de A-Klasse, terwijl je als gezin beter uit bent met de B-Klasse. Daarnaast biedt het merk tal van grote, luxe modellen zoals de S-Klasse en GLS. Ook voor sportiviteit en exclusiviteit kun je bij respectievelijk Mercedes-AMG en Mercedes-Maybach terecht.

A-Klasse

De A-Klasse wordt ook wel de baby-Benz genoemd. Logischerwijs is dit het kleinste model en kent hierdoor een jongere doelgroep. Bij AutoStrada Roosendaal kun je uitstekend terecht voor een jong gebruikte A-Klasse. Het model telt vier generaties, waarbij de eerste versie in 1997 op de markt verscheen. De tweede generatie volgde in 2004, terwijl de derde variant vanaf 2012 werd verkocht. Inmiddels is ook de vierde generatie een feit.

De meest populaire A-Klasse van dit moment (3e generatie) bestaat met diverse motoren. Het benzineprogramma start bij de A 160, gevolgd door de A 180, A200 en A 250. Daarnaast is er ook een AMG-versie beschikbaar: de A 45. Dieselrijders kunnen uit vier motoren kiezen: de A 160 CDI, A 180 CDI, A 200 CDI en A 220 CDI. Afhankelijk van de motorversie, is de A-Klasse er met voor- of vierwielaandrijving.

CLA

Een veel verkochte auto bij AutoStrada Roosendaal is de Mercedes-Benz CLA. Niet alleen bij ons is de auto erg populair. Wereldwijd is er veel interesse in de auto. Van de eerste generatie zijn er in totaal 750.000 exemplaren verkocht, een enorm aantal. De 1e generatie CLA is sinds 2013 een feit en leent het platform van de A-Klasse en B-Klasse.

De CLA is op de markt als CLA 180, CLA 200, CLA 250, CLA 180 CDI, CLA 200 CDI en CLA 220 CDI. Daarnaast bestaat er een AMG-uitvoering met, afhankelijk van het bouwjaar, 360 of 381 pk.

Bekijk het complete occasionaanbod

GLA

De Mercedes-Benz GLA is, net als de CLA, gebaseerd op de A-Klasse. Het stoer ogende model werd in 2013 gepresenteerd, terwijl de productie begin 2014 van start ging. Het grote voordeel van de GLA is zijn hogere instap, en daarmee concurreert hij met soortgelijke auto’s als de Audi Q3 en BMW X1.

Bij AutoStrada Roosendaal merken we de populariteit van compacte SUV’s, waaronder de GLA. In onze showroom vindt je dan ook regelmatig jong gebruikte exemplaren. De GLA werd nieuw geleverd als GLA 180, GLA 200 en GLA 250. Ook dieselversies mogen niet ontbreken. Dit zijn de GLA 180 CDI, GLA 200 CDI en GLA 220 CDI. Als kers op de taart bestaat er de GLA 45 AMG. Met 360 pk is dit een serieus krachtige SUV.

B-Klasse

Voor gezinnen die meer ruimte wensen, is er de Mercedes-Benz B-Klasse. Het model is gebaseerd op de eerder genoemde A-Klasse, maar biedt meer binnenruimte door de verlengde wielbasis. In totaal is de B-Klasse 44 centimeter langer dan de compactere A-Klasse. Niet alleen op technisch vlak zijn de modellen identiek aan elkaar. Ook het uiterlijk kent veel overeenkomsten.

Bij AutoStrada Roosendaal verschijnt er regelmatig een uitstekend onderhouden B-Klasse in de showroom. Het motoraanbod komt nagenoeg overeen met dat van de A-Klasse. Zo bestaat de B-Klasse o.a. als B 160, B 180 en B 200. Ook zijn er meerdere CDI-varianten op de tweedehands markt.

Bekijk het complete occasionaanbod

C-Klasse

Wanneer je opzoek bent naar een comfortabele en rijk uitgeruste auto, biedt de Mercedes-Benz C-Klasse uitkomst. De auto is leverbaar in vier carrosserievarianten, namelijk als Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet. De C-Klasse wordt sinds 1993 gebouwd en is in 2000 opgevolgd door generatie nr.2. De meest voorkomende C-Klasse-generaties bij AutoStrada Roosendaal, zijn de W204 (2007-2015) en W205 (2015-heden).

De laatste generatie is alleen te koop met turbomotoren. Onderaan de ladder vinden we de C 160 met een 129 pk sterke 1.6 liter-benzinemotor. Daarna volgen de C 180 (156 pk), C 200 (184 pk), C 250 (211 pk) en C 400 (333 pk). Qua dieselmotoren kun je kiezen voor de C 180d, C 200d, C 220d en C 250d. Tot slot bestaan er twee hybride-versies: de C 300 h en C 300 e.

E-Klasse

Eén van de grotere sedans van Mercedes-Benz is de E-Klasse Limousine. Daarnaast bestaan er nog drie andere carrosserievarianten. Dit zijn de praktische Estate, fraaie Coupé en zomerse Cabriolet. De naam ‘E-Klasse’ klinkt bij veel mensen bekend in de oren: het oorspronkelijke model verscheen in 1968. Vanaf 1993 werd voor het eerst de benaming ‘E-Klasse’ toegepast.

AutoStrada Roosendaal heeft regelmatig een jong gebruikte E-Klasse-occasion in de showroom. Vooral de laatste twee generaties (W212 en W213) zijn populair. Het meest recente model kent een uitgebreid motorpalet: de E 200 (184 pk) dient als instapper en wordt gevolgd door de E 250 (211 pk). Verder bestaat de E-Klasse als E 300, E 350e, E 400 en E 450. Het dieselaanbod begint bij de E 200 en loopt door tot de E 400 4Matic.

Mercedes-Benz occasions bij AutoStrada Roosendaal

Bij AutoStrada Roosendaal is de kans groot dat je slaagt. Wij hebben een ruim occasionaanbod, met onder andere veel Mercedes-Benz-modellen. Klik op onderstaande button en start met lezen, kijken en vergelijken!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad