Ford occasions AutoStrada Roosendaal

Ford occasions bij AutoStrada Roosendaal

Ben jij opzoek naar een jong gebruikte en betrouwbare Ford-occasion? Bezoek dan de moderne showroom van AutoStrada Roosendaal.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt Ford?

Ford behoort tot één van de grootste autobouwers ter wereld. In de Verenigde Staten en Europa is Ford erg succesvol. Het bedrijf is op 16 juni 1903 opgericht door Henry Ford in het Amerikaanse Michigan. Fords succes begon in 1908 met de productie en verkoop van de Model T. Hiervan zijn tot 1927 ruim 15 miljoen exemplaren gebouwd.

De fabrikant bouwt modellen voor iedereen, van een compacte Ka tot de grote F-150. Op Europese bodem zijn voornamelijk kleine auto’s als de Ka, Fiesta en Focus populair, terwijl in de Verenigde Staten grote pick-ups en SUV’s uitstekend verkopen.

Bij AutoStrada Roosendaal zijn modellen als de Fiesta en Focus erg populair. Ze zijn daarom regelmatig in onze showroom te vinden. Uiteraard met de 6 zekerheden van AutoStrada Roosendaal.

Fiesta

De Fiesta is één van de meest vertrouwde modellen binnen het Ford-gamma. Het model is ruim 40 jaar oud en werd altijd onder dezelfde naam verkocht. De auto concurreert qua formaat met de Alfa Romeo MiTo, Opel Corsa en Peugeot 208.

Er zijn tot nu toe zeven generaties, waarvan de eerste versie in 1976 verscheen. Generatie nr.6 is in 2008 geïntroduceerd. Deze Fiesta is modern en heeft een frisse uitstraling. De auto bestaat in diverse, opvallende kleuren en staat regelmatig in de showroom van AutoStrada Roosendaal. De nieuwste, zevende generatie werd in 2017 gelanceerd.

De zesde generatie Fiesta bestaat met verschillende motoren. De eerste versie (van 2008 tot 2012) is op de occasionmarkt met een 1.25, 1.4 en 1.6 benzinemotor. Daarnaast kun je kiezen voor een 1.4 LPG en 1.6 TDCi-dieselmotor. In de periode 2012 tot 2017 is de Ford Fiesta geleverd met een 1.0 en 1.6 EcoBoost en een 1.5 en 1.6 TDCi. Vooral de benzinevarianten zijn populair bij AutoStrada Roosendaal.

Als kers op de taart, heeft Ford jarenlang de Fiesta ST geleverd. Deze performance-uitvoering wordt aangedreven door een 1.6 EcoBoost, die is opgevoerd tot 182 pk en 240 Nm koppel.

Bekijk het complete occasionaanbod

Focus en Focus Wagon

Een ander belangrijk Ford-model is de Focus. Deze hatchback verscheen in 1998 op de markt en telt inmiddels vier generaties. De tweede versie verscheen in 2004, terwijl de derde generatie in 2010 werd gelanceerd. Deze generatie van de Focus was te koop tot en met 2018, maar staat regelmatig in de showroom van AutoStrada Roosendaal. Ook als praktische Focus Wagon, de stationwagon-uitvoering. Wij selecteren alleen de beste, jong gebruikte Focus-occasions met de 6 zekerheden van AutoStrada.

De keuze is reuze als het gaat om aandrijflijnen. De derde generatie Focus bestaat met een 1.0, 1.5 en 1.6 EcoBoost en een 1.6 Ti-VCT. Daarnaast is er ook een ST- en RS-model uitgebracht, die gebruikmaken van een 2.0 en 2.3 EcoBoost. Het vermogen bedraagt respectievelijk 250 en 350 pk.

Van de Focus zijn ook andere motorversies op de occasionmarkt beschikbaar. Zo heeft Ford de Focus Electric van 2013 tot 2014 geleverd. Deze elektroversie beschikt over een 146 pk sterke elektromotor. Ten slotte zijn er ook meerdere dieselvarianten verschenen, waaronder de 1.5, 1.6 en 2.0 TDCi. Laatstgenoemde motor is ook gebruikt voor de 185 pk sterke ST-uitvoering, die van 2015 tot 2018 leverbaar was.

Ford occasions bij AutoStrada Roosendaal

Bij AutoStrada Roosendaal is de kans groot dat je slaagt. Wij hebben een ruim occasionaanbod, met onder andere veel Ford-modellen. Klik op onderstaande button en start met lezen, kijken en vergelijken!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad