Audi occasions AutoStrada Roosendaal blog

Audi occasions bij AutoStrada Roosendaal

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare Audi-occasion, kun je niet om AutoStrada Roosendaal heen. Wij hebben een uitgebreid aanbod Audi-modellen. Van een compacte Audi A1 tot een prachtige Audi A6 vol opties.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt Audi?

Audi is te omschrijven als een betrouwbaar en premium merk. Ze leggen de lat hoog qua afwerking en bouwkwaliteit, en dat voel je meteen zodra je instapt. Gerenommeerde autofabrikanten als BMW en Mercedes-Benz hebben dit premiumgevoel eveneens uitstekend voor elkaar. Hierdoor zijn het gelijk Audi’s belangrijkste concurrenten.

Het merk Audi werd opgericht in 1909 door August Horch. De Latijnse vertaling hiervan werd gebruikt als merknaam, genaamd ‘Audi’. Het hoofdkantoor is in het Duitse Ingolstadt, waar niet alleen het topbestuur is gevestigd, maar ook de productie plaatsvindt van de A3, A4, A5 en Q5. Sinds 1965 maakt Audi onderdeel uit van Volkswagen AG. Dit betekent o.a. dat Audi techniek deelt met andere merken binnen het concern.

Audi is een geliefd automerk bij AutoStrada Roosendaal. Onze showroom is gevuld met een flink aantal Audi-modellen. Denk hierbij aan de hippe A1 en sportief ogende A3. Of wat denk je van een rijk uitgeruste A4 en beeldschone A5? Daarnaast heeft AutoStrada Roosendaal regelmatig een schitterende A6.

Audi A1

Zoals daarnet al genoemd werd, is de Audi A1 een hippe auto. De auto concurreert met eveneens modieuze modellen als de DS 3 en Mini Cooper. De A1 dankt zijn hippe uiterlijk aan de unieke kleurstelling. Zo kan het dak een andere kleur hebben dan de carrosserie. Dit maakt van de auto een opvallende verschijning.

Bij AutoStrada Roosendaal hebben we regelmatig een jong gebruikt A1 in de showroom. Uiteraard voorzien van APK, een Gezondheidscheck én een professionele poetsbeurt. Het motoraanbod is breed te noemen. De 1.2 liter TFSI dient als basismotorisering en levert 86 pk. Schakelen gebeurt via een handgeschakelde vijfbak. Wanneer je meer power wenst, biedt de 1.4 liter TFSI uitkomst. Deze versie was er met 122 of 140 pk. Dieselrijders die een A1 als occasion willen, hebben drie opties: een 1.4 TDI (2015-2018), 1.6 TDI (2015-2016) en 2.0 TDI (2012-2015).

Bekijk het complete occasionaanbod

Audi A3

Wanneer je een ruimer model zoekt, is de Audi A3 wellicht iets voor jou. Deze auto kent een langere geschiedenis dan de compacte A1. De eerste generatie A3 werd in 1996 gelanceerd, die 7 jaar later werd opgevolgd. Het betrof de tweede generatie. Kort na de onthulling (in 2005) ontving de A3 een nieuwe voorzijde voor een modernere look. De single frame grille was geboren en nog steeds dient het als belangrijk Audi-kenmerk. In 2008 volgde nogmaals een facelift. Eind 2013 was de derde generatie een feit. In de zomer van 2016 werd het model geüpdatet om concurrenten als de BMW 1 Serie en Mercedes-Benz A-Klasse bij te blijven.

De A3 is een gewilde auto bij AutoStrada Roosendaal. Vooral de laatste twee generaties zijn regelmatig in onze showroom te vinden. De Audi A3 is een comfortabele reisauto en is beschikbaar met allerlei soorten aandrijflijnen: benzine, diesel, aardgas en plug-in hybride. Het model straalt volwassenheid uit en rijdt fantastisch.

Audi A4

Comfort staat bij de Audi A4 hoog in het vaandel. Niet voor niets is deze auto erg geliefd onder zakelijke rijders, die veel snelwegkilometers afleggen. De eerste generatie A4 verscheen in 1995 en inmiddels zijn we vijf generaties verder. De A4 werd gedurende de jaren continu geüpdatet, om vooruit te lopen op grote rivalen als de BMW 3 Serie en Mercedes-Benz C-Klasse. Dit betekent dat ook de één na laatste generatie prima bij de tijd is qua techniek en comfortvoorzieningen.

AutoStrada Roosendaal is thuis in alle merken, en dus ook een topmerk als Audi. De A4 biedt voldoende keuze als het om motoren gaat. De huidige generatie is geleverd als 1.4 TFSI en 2.0 TFSI, waarbij de 3.0 TFSI en 2.9 TFSI zijn voorbehouden aan de S4 en RS4. Dieselrijders hebben keuze uit een 2.0 TDI of 3.0 TDI.

Het motorenprogramma van de generatie 2007-2015 is een tikkeltje uitgebreider. Uiteraard is dit in het voordeel van de occasionkoper. Je kunt kiezen voor een 1.8 TFSI, 2.0 TFSI, 3.0 TFSI, 3.2 FSI of 4.2 FSI. Laatstgenoemde is alleen bestemd voor de RS4 Avant. Wanneer je een prettige dieselauto zoekt, bestaat de keuze uit een 2.0 TDI, 2.7 TDI of 3.0 TDI.

Bekijk het complete occasionaanbod

Audi A5

Is een sportieve Audi iets voor jou? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de A5. Dit model is gebaseerd op de A4, maar beschikt over fraaiere carrosserievormen. De A5 bestaat namelijk als Coupé, Cabriolet en Sportback. Eerstgenoemde oogt erg indrukwekkend, dankzij de twee grote voorportieren, lange motorkap en aflopende daklijn. De A5 Cabriolet is eveneens beeldschoon. Zowel met open als gesloten kap. Daarnaast is er de A5 Sportback: een vierdeurscoupé met een schitterende coupélijn. Dit model sluit een compromis wanneer je niet kan kiezen tussen de A4 of A5 Coupé.

De standaarduitrusting is zoals je mag verwachten prima voor elkaar. Airconditioning en elektrisch bedienbare ramen zijn in alle gevallen standaard. In het geval van de A5 Cabriolet, is ook het dak elektrisch te openen en te sluiten. Het motoraanbod van de eerste generatie loopt uiteen van een 1.8 TFSI tot een 4.2 FSI voor de S5 en RS5. Mensen die liever diesel kiezen, kunnen gaan voor de 2.0 TDI, 2.7 TDI of 3.0 TDI.

De huidige generatie Audi A5 kent iets minder motorkeuze. Je kunt kiezen voor een 1.4 TFSI of 2.0 TFSI. De 3.0 TFSI en 2.9 TFSI zijn voorbehouden aan respectievelijk de S5 en RS5. Ten slotte bestaan er twee diesels (een 2.0 TDI en 3.0 TDI) en een aardgasversie (g-tron).

Audi A6

Meer ruimte is altijd fijn. Daarom is er de Audi A6 als Limousine of Avant. Het is een prettig rijdende auto en bovendien ontzettend comfortabel om van A naar B te gaan. Het model wordt nieuw vooral ingezet voor zakelijk gebruik, maar is ook aantrekkelijk als gebruikt exemplaar. Bij AutoStrada Roosendaal staat er regelmatig een uitstekend onderhouden A6 in de showroom.

De A6 zit standaard ruim in zijn spullen. Denk aan een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare ramen en airconditioning. Uiteraard kan de Audi A6 over tal van opties beschikken. Enkele voorbeelden zijn verwarmbare buitenspiegels, Xenon-verlichting en getint glas.

Gezien de grootte van de auto, is hij altijd voorzien van een krachtige maar efficiënte motor. De A6 (vierde generatie) beschikt minimaal over een 180 pk sterke 2.0 TFSI (2011-2014) of een 1.8 TFSI met 190 pk (2014-2018). Daarna volgen een 2.8 FSI (2011-2014), 2.0 TFSI (2014-2018), 3.0 TFSI en 4.0 TFSI. Laatstgenoemde is bestemd voor de S6 en RS6. Dieselrijders hebben twee opties: een 2.0 TDI of 3.0 TDI.

Het motoraanbod van de huidige A6 is minder uitgebreid. De auto bestaat als 2.0 TFSI en 3.0 TFSI of 2.0 TDI en 3.0 TDI.

Audi occasions bij AutoStrada Roosendaal

Wij beschikken over een ruim occasionaanbod, met onder andere diverse Audi-modellen. De kans dus groot dat jij jóuw Audi bij AutoStrada Roosendaal vindt. Klik op onderstaande button en start met lezen, kijken en vergelijken!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad