Abarth occasions AutoStrada Roosendaal

Abarth occasions bij AutoStrada Roosendaal

Heb je plannen om een Abarth aan te schaffen? Bekijk dan het occasionaanbod van AutoStrada Roosendaal. Op onze website en in de showroom presenteren wij regelmatig unieke Abarth-modellen. Uiteraard met meer toekomst dan verleden.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt Abarth?

Abarth is een automerk dat de nadruk op sportiviteit legt. In 1949 is het bedrijf opgericht door Carlo Abarth en 22 jaar later kwam het in handen van Fiat. De fabrikant wordt daardoor gezien als huistuner, aangezien Abarths gebaseerd zijn op Fiat-modellen. De meest bekende is uiteraard de Abarth 500. Een model dat is omgetoverd van modieuze stadsauto (Fiat 500) tot een compact racemonster. Daarnaast is de 500C, de cabriovariant, een graag geziene gast bij AutoStrada Roosendaal. Slechts voor korte duur, want de Abarth-modellen hebben al snel een nieuwe eigenaar gevonden.

Zoals je wellicht weet, is het occasionaanbod van AutoStrada Roosendaal zeer divers. Hierdoor hebben we voor iedereen een passende auto beschikbaar. Om ook sportieve rijders tegemoet te komen, schittert er regelmatig een bijzondere Abarth in de showroom. Uiteraard staat dit model gereed voor een proefrit om vervolgens jouw hart te stelen!

Abarth 500

De Abarth 500 is het basismodel van het merk. Het exterieur is sportief en zelfs een tikkeltje agressief te noemen. De auto is voorzien van ander bumperwerk, een dakspoiler en lichtmetalen sportvelgen. Ook springt de dubbele uitlaatpijp in het oog, waaruit een ongelooflijk heerlijke sound klinkt. Het sportieve uiterlijk wordt benadrukt met een badge op de flanken. Uiteraard prijkt het logo ook op de grille en achterklep.

Het interieur oogt net zo sportief als de buitenzijde. De auto beschikt altijd over een sportstuur, heerlijk zittende sportstoelen en aluminium pedalen. Andere opvallende details zijn de turbodrukmeter en het 500-embleem op het dashboard aan de bijrijderskant.

Natuurlijk is het niet alleen maar uiterlijk vertoon. Onder de kap van de 500 huist een 1.4 liter T-JET turbobenzinemotor. Deze pittige motor levert 135 pk en 206 Nm koppel. Schakelen gebeurt automatisch of door middel van de flippers achter het sportstuur. Er bestaan ook modellen met een handgeschakelde versnellingsbak.

Bekijk het complete occasionaanbod

Abarth 500C

Het modellengamma is erg overzichtelijk. Naast de gesloten versie verschijnt er bij AutoStrada Roosendaal ook regelmatig een Abarth 500C. Voor cabrioliefhebbers die óók sportief rijgedrag wensen, is dit de ideale auto. De auto beschikt over dezelfde 1.4 liter T-JET turbobenzinemotor met 135 pk vermogen. Het maximumkoppel bedraagt 206 Newtonmeter koppel.

In de 500C is het wellicht een tikkeltje meer genieten dan in de gesloten uitvoering. Dankzij het verwijderbare dak geniet je meer van de buitenlucht én de indrukwekkende uitlaatsound. De bediening van het dak is erg gebruiksvriendelijk: met één druk op de knop opent/sluit de stoffen kap.

Op het dak na, is de 500C volledig identiek aan het dichte model. Dit betekent dat de auto ook is voorzien van prettige sportstoelen, aluminium pedalen en een sportstuur die je het liefst met beide handen vastgrijpt. Net als de 500, verscheen de cabrioversie op de markt met een automaat of handgeschakelde transmissie.

Nieuwe generatie

In 2008 werd de Abarth 500 geïntroduceerd, terwijl twee jaar later het modellengamma is verrijkt met de 500C. Op dat moment leverden beide auto’s 135 pk, maar dat is gedurende de jaren opgeschroefd naar hogere waarden. Momenteel levert de nieuwe generatie standaard 160 pk en duurdere uitvoeringen zelfs 180 pk.

Abarth occasions bij AutoStrada Roosendaal

Ons occasionsaanbod updaten we continu, zodat jij de beste keuze kunt maken. AutoStrada Roosendaal is er voor iedereen. Ook voor klanten die dagelijks het Abarth-gevoel willen ervaren. Kom naar onze showroom of klik op onderstaande button om jouw droomauto te vinden!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad