Mini occasions AutoStrada Roosendaal

Mini occasions bij AutoStrada Roosendaal

Ben jij opzoek naar een Mini-occasion? Kom dan naar AutoStrada Roosendaal voor een ruim aanbod Mini-modellen. Uiteraard met meer toekomst dan verleden.

Bekijk het complete occasionaanbod

Wat voor auto’s bouwt Mini?

Mini staat bekend als fabrikant van hippe, compacte auto’s. Dit is te danken aan de overname van BMW in 2001. Vóór die tijd bouwde het merk juist bescheiden modellen, maar dat is veranderd. Wél blijft het merk trouw aan het originele design uit 1959, met zijn ronde koplampen en hoekige carrosserie. Vandaag de dag zien we dat terug op alle huidige modellen.

AutoStrada Roosendaal heeft een ruim aanbod Mini-occasions. Onze showroom is regelmatig gevuld met schitterende auto’s als de Cooper, Cabrio, Clubman en Countryman. Al onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben meer toekomst dan verleden.

Mini

Het meest bekende model is vanzelfsprekend de Mini. Vanaf de marktintroductie is het een erg gewilde auto en dat is gedurende de tijd onveranderd. Mede door de grote vraag, beschikt AutoStrada Roosendaal over een ruime voorraad Mini-occasions. Door de populariteit van de Mini hebben we hier de meeste exemplaren van.

De eerste generatie verscheen in 2000 op de markt en werd in 2006 opgevolgd door de tweede versie. Gedurende de eerste verkoopperiode (2000-2006) was de Mini leverbaar als One, One D, Cooper en Cooper S. De keuze bestaat dus uit drie benzineversies en één diesel.

Zoals gezegd werd in 2006 het stokje overgedragen aan de tweede generatie. De uiterlijke wijzigingen waren minimaal, maar op technisch vlak veranderde het een en ander. Naast de One, Cooper en Cooper S bestaat er ook een One D, Cooper D en Cooper SD. Hiermee kent de tweede generatie een ruimer dieselaanbod dan versie nr.1. Afhankelijk van de gekozen motorvariant, is de auto voorzien van een manuele versnellingsbak of automaat.

De derde generatie was eind 2013 een feit. Dit model oogt moderner, terwijl karakteristieke designkenmerken intact bleven. Deze generatie is dan ook een populaire occasion bij AutoStrada Roosendaal. Hij is leverbaar als One, Cooper, Cooper S en John Cooper Works. Laatstgenoemde is de meest sportieve uitvoering. Daarnaast bestaan er ook drie dieselvarianten: de One D, Cooper D en Cooper SD.

Bekijk het complete occasionaanbod

Mini Cabrio

Op basis van de Mini, zijn er tal van andere carrosserievarianten geïntroduceerd. Een voorbeeld is de Cabrio. Dit model laat bij veel cabriorijders het hart sneller kloppen. De auto heeft de klassieke looks van het origineel én een elektrisch bedienbaar dak. Het beste van twee werelden.

AutoStrada Roosendaal beschikt regelmatig over jong gebruikte exemplaren. De meest geliefde motorvariant is de 1.6 liter-turbobenzinemotor met 115 pk. De prestaties zijn uitstekend, mede dankzij het relatief lage voertuiggewicht (± 1.150 kg).

Mini Clubman

In 2007 is het modellenprogramma verrijkt met de Mini Clubman. Logischerwijs is de auto gebaseerd op het originele model. Niet alleen op technisch vlak komen de auto’s overeen. Ook de voorzijde is identiek. De achterkant is daarentegen wél compleet anders, aangezien het een stationwagon-variant betreft. Echter, de Clubman is niet hetzelfde als ieder andere stationwagon. De bagageruimte is namelijk toegankelijk via twee achterdeuren.

De Clubman is op de markt verschenen als Cooper, Cooper S en Cooper D. Bij AutoStrada Roosendaal vindt je regelmatig één of meerdere modellen in onze showroom.

Bekijk het complete occasionaanbod

Mini Countryman

Het meest avontuurlijke model is de Countryman. Het model is sinds 2010 op de markt en onderscheidt zich van de concurrentie met de bekende Mini-looks. Een combinatie van klassieke en moderne stijl. Dit geldt ook voor de nieuwe generatie Countryman, die overigens in het Limburgse Born wordt gebouwd.

De Countryman bestaat als One, Cooper, Cooper S en John Cooper Works. Mensen die liever een dieselende SUV rijden, kunnen kiezen voor de One D, Cooper D en Cooper SD.

Mini occasions bij AutoStrada Roosendaal

Bij AutoStrada Roosendaal is de kans groot dat je slaagt. Wij hebben een ruim occasionaanbod, met onder andere veel Mini-modellen. Klik op onderstaande button en start met lezen, kijken en vergelijken!

Bekijk het complete occasionaanbod

Terug naar overzicht

Service

Sfeer

Kwaliteit

Up to date

Zekerheid

Garantie

AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’ en dat is juist wat wij voor u willen verzorgen. Het is onze missie om u op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van uw auto.

Veilig op weg met Autostrada – specialist in Occasions Roosendaal

AutoStrada is een bedrijf waar de consument ECHT op nummer 1 staat en nooit teleurgesteld zal worden. Wij denken altijd in oplossingen en hebben als doel om de klantverwachting altijd te overtreffen. AutoStrada staat voor de 6 zekerheden welke wij u kunnen garanderen:

Lees meer over AutoStrada Roosendaal >

Occasions met meer toekomst dan verleden.

Nieuw in onze voorraad